TÜRKİYEM ORTAOKULU E-TWINNING'DE

29.09.2020 917

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Ayşe Özer Multiple Intelligent Twinners (M.I.T. – Çoklu zekaya sahip Twinner'lar) projesine ortak olmuştur. Projemiz yedinci sınıf öğrencilerini kapsamaktadır. Öğrencilerimizin çoklu zeka türlerini geliştirmeyi hedefleyen bu projede, öğrencilerimiz İngilizce'yi eğlenerek öğrenecek, kelime bilgilerini ve dil yeterliliklerini artıracaktır. Bu projenin katkıları ile birlikte uzaktan eğitim süreci öğrencilerimiz için artık daha keyifli bir hal alacaktır. Proje kapsamında EBA ya da Zoom aracılığıyla yapılan canlı derslerde oyunlara, quizlere ve zihin haritalarına başvurulacak ve İngilizce öğrenme keyifli bir hale getirilecektir. Öğrencilerimizin E- twinning portalında Twinspace'i aktif olarak kullanarak İngilizce dil becerilerini geliştirmeleri desteklenecektir. Kullanılan Web 2.0 araçları ile birlikte öğrencilerimizin eğitim hayatlarına teknolojiyi de dahil etmeleri sağlanacaktır. Projeye aktif bir şekilde katılan öğrencilerimizin proje sonunda İngilizce kullanmaya ilişkin dört dil becerilerinde artış olacağı ve eğitimde teknolojiyi kullanma konusunda beceri geliştirecekleri öngörülmektedir.

Video için Tıklayın meb_iys_dosyalar/44/01/706841/dosyalar/2020_09/29151945_VID-20200929-WA0033.mp4

29-09-202029-09-2020