Uzaktan Eğitimde Yaşanan Öğrenme Kayıplarını Telafi Edecek eTwinning Projemiz

17.11.2021 295

Önceki sene Multiple Intellingence Twinners (Çoklu Zekaya Sahip Twinner'lar) projesi ile kalite etiketi almaya hak kazanan İngilizce Öğretmenimiz Ayşe Özer, bu sene de Hybridventures of Twinners adlı projede yürütücülük görevini üstlenmektedir. Yürütülen bu projede öğrencilerimizin pandemi sebebiyle yaşadıkları öğrenme kayıplarının en aza indirgenmesi hedeflenmektedir. Bu amaçla hibrit öğrenme metodu kullanılarak hem yüz yüze hem de online etkinlikler gerçekleştirilecektir. Proje neticesinde, pandemi sürecinin öğrencilerimizde akademik ve duygusal anlamda oluşturduğu olumsuz etkilerin azaltılması, öğrencilerimizin İngilizce'yi eğlenerek öğrenmesi, İngilizce kelime bilgisi ile dil yeterliklerini artırması ve farklı okullardaki öğrenciler ile tanışarak kendilerini yabancı dili kullanarak ifade etmesi beklenmektedir. Hedeflenen amaçlara ulaşmak için öğrencilerimiz eğitsel Web 2.0 araçları ile tanışacak ve bu vesileyle de dijital okuryazarlığını artıracaktır. Projede aktif rol alan tüm öğrencilerimize bol eğlenceli öğrenmeler dileriz.

Proje Posterimiz

Öğrencilerimizin Projemiz için oluşturdukları Logolar